Stafettpinnen

Ola Dahlman håller stafettpinnen.

Näringslivsenheten och kommunledningen gör tillsammans över 100 företagsbesök per år. 2017 börjar vi med ett nytt koncept för dessa besök, den så kallade "Stafettpinnen". Det innebär att  det företag som besöks skickar vidare Stafettpinnen till nästa företag som kommunledningen ska besöka. Vid After work 2017 lottades om vilket företag som skulle starta Stafettpinnen.
Vinstlotten att få det första besöket drogs av Ola Dahlman på Grebbestad Tångknäcke. Du kan följa Stafettpinnens resa här och på vårt Facebook-konto "Näringslivsutvecklarna i Tanums kommun".

Här kan du läsa om de tre senaste Stafettpinnebesöken kommunledningen varit på.

Ronny Larsson på Rabbalsehede byy

Besök hos Rabbalshede Bygg

Stafettpinnen håller sig kvar i Rabbalshede och har nu kommit fram till Rabbalshede Bygg dit den skickades av Mikael och Thord på Rabbalshede Plåtslageri.

Ronny Larsson har drivit Rabbalshede Bygg i 15 år, innan dess arbetade han som snickare i form av f-skattare. Rabbalshede Bygg sysselsätter idag 14 snickare och har basen i sin verksamhet i Tanum. Företaget utför många försäkringsarbeten i området mellan Uddevalla i söder till Strömstad i norr.

Ronny skickar Stafettpinnen vidare till Sjöbloms Snickerifabrik som får nästa besök.
Ett stort tack till Ronny för en trevlig pratstund!

Mikael och Thord på Rabbalshede Plåtslageri

Besök hos Rabbalshede Plåtslageri

Stafettpinnen håller sig kvar i Rabbalshede och har nu kommit fram till Rabbalshede Plåtslageri dit den skickades av Tony Karlsson på Tk Däck i Rabbalshede.

Mikael Ottosson och Thord Aronsson har drivit företaget i 5 år i april. De utför det mesta inom byggplåtslageri, både för snickarfirmor och privatpersoner. I huvudsak rör det sig om uppdrag i trakten, en del för Rabbalshede Bygg som är upphandlade av Tanums kommun. De gör också lite jobb i Trollhättan och Brålanda. Verkstaden finns hemma på gården.

Mikael och Thord skickar Stafettpinnen till Rabbalshede Bygg som får nästa besök.
Ett stort tack till Mikael och Thord för en trevlig pratstund!

Tony Karlsson på TK däck

Besök hos TK Däck

Stafettpinnen har nu rest en något längre etapp och nått Tony Karlsson på Tk Däck i Rabbalshede dit den skickades av Elke och Ingo Sponholz på Minto Tingvall.

Tony har drivit TK däck i 16 år, innan dess jobbade han på Lantmännen i Tanumshede. TK däck erbjuder service på skogs- och trädgårdsmaskiner samt monterar och säljer däck. I huvudsak är Tony ensam på företaget, och tar in lite extrahjälp vid högsäsong för däckbyten. Snart stundar med andra ord bråda tider!

Tony skickar Stafettpinnen till Rabbalshede plåtslageri som får nästa besök.

Ett stort tack till Tony för ett mycket trevligt besök!

Kontakt

Kundcenter

Tel. 0525-180 00
Fax. 0525-183 00
kommun@tanum.se

Måndag-fredag 8.00-16.30

Besöks/postadress

Apoteksvägen 6
457 81 Tanumshede

Näringslivsenheten

Elenor Olofsson
Tel. 0525-181 09

Elisabeth Jonsson
Tel. 0525-180 76

Besöks/postadress

Apoteksvägen 6
457 81 Tanumshede