Stafettpinnen

Ola Dahlman håller stafettpinnen.

Näringslivsenheten och kommunledningen gör tillsammans över 100 företagsbesök per år. 2017 börjar vi med ett nytt koncept för dessa besök, den så kallade "Stafettpinnen". Det innebär att  det företag som besöks skickar vidare Stafettpinnen till nästa företag som kommunledningen ska besöka. Vid After work 2017 lottades om vilket företag som skulle starta Stafettpinnen.
Vinstlotten att få det första besöket drogs av Ola Dahlman på Grebbestad Tångknäcke. Du kan följa Stafettpinnens resa här och på vårt Facebook-konto "Näringslivsutvecklarna i Tanums kommun".

Här kan du läsa om de tre senaste Stafettpinnebesöken kommunledningen varit på.

Helen på Beverlys fotvård

Besök hos Beverlys fotvård

Nu har Stafettpinnen nått fram till Helen på Beverlys fotvård. Beverly fotvård har erbjudit klassisk medicinsk fotvård med fotmassage i Tanumshede i nära 30 år. 2013 tog Helen över verksamheten från sin mamma. Helen är undersköterska och utbildad medicinsk fotterapeut.
Kliniken ligger på Affärsvägen 7 i Tanumshede.

Helen skickar vidare Stafettpinnen till Resöboden, vilket blir nästa företag som kommer få ett besök av kommunledningen.

Tack Helen för ett mycket trevligt besök!

Linda Windahl håller Stafettpinnen

Besök hos Lindas Salong

Nu har Stafettpinnen nått fram till Linda Windahl på Lindas Salong i Grebbestad. Salongen är belägen i en fastighet som inrymt frisersalonger ändå sedan 1960-talet.
Den som hade verksamhet i huset först var Bodil Landgren.

Linda utbildade sig till frisör när hon var 34 år, fick först plats som lärling och därefter anställning på Salong Onyx i Strömstad. Onyx öppnade sedan en salong även i Grebbestad vilken Linda tog över i februari 2015.  
Till sin hjälp har nu Linda ytterligare en frisör, Lina Jingryd från Fjällbacka.

Linda skickar vidare Stafettpinnen till Beverlys fotvård i Tanumshede, vilket blir nästa företag som kommer få ett besök av kommunledningen.

Tack Linda för ett mycket trevligt besök!

Liselotte Fröjd och Sanna Wijk

Besök hos Sanna Wijk

Nu har Stafettpinnen landat hos kermamikern Sanna Wijk. Sanna är uppvuxen i Göteborg, och sedan drygt ett år bosatt i Grebbestad.
Sanna har verkat som keramiker i över 10 år. Till största delen drejar hon eller gjuter bruksgods i stengodslera. Inspirationen kommer i hög grad från saker i omgivningen. Butiken/verkstaden ligger på Nedre Långgatan 23 i Grebbestad.

Sanna skickar Stafettpinnen vidare på sin resa, nästa gång blir det Lindas salong som får besök av kommunledningen. Tack till Sanna för ett mycket trevligt besök!

Kontakt

Kundcenter

Tel. 0525-180 00
Fax. 0525-183 00
kommun@tanum.se

Måndag-fredag 8.00-16.30

Besöks/postadress

Apoteksvägen 6
457 81 Tanumshede

Näringslivsenheten

Elenor Olofsson
Tel. 0525-181 09

Elisabeth Jonsson
Tel. 0525-180 76

Besöks/postadress

Apoteksvägen 6
457 81 Tanumshede