Musik- och kulturskola

Välkommen att spela instrument, sjunga, måla, vara med i lajvskola eller vara med i Målarverkstaden, Kulturverkstaden eller Lajvskolan.

Musik- och kulturskolan har ett nytt system för anmälan och du kan redan nu gå in med din intresseanmälan. I augusti öppnar vi vår kurskatalog, med hela vårt kursutbud. Då kan du gå in och anmäla dig till det ämne du vill ha, därefter kommer blir du kontaktad av en lärare som är aktuell för det ämne du valt.

Redan nu finns det en "Intresseanmälan" publicerad till katalogen. Surfa till www.studyalong.se/tanum Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. så kan du göra en intresseanmälan.

För att se vad vi kan erbjuda dig så finns det mer information under sidan Kurser och grupper.

Vår målsättning är att alla elever ska få en så positiv helhetsupplevelse som möjligt av våra kurser i musik, dans, konst samt en utveckling utifrån egna förutsättningar och intressen.

Vi strävar efter att eleverna ska känna glädje och lust med musiken och att de ska få uppleva värdet av eget skapande och social gemenskap förutom de musikaliska färdigheterna. Oavsett om du gillar klassiskt, jazz, rock eller pop, om du vill spela fiol, saxofon eller trummor, på Musikskolan får du en gedigen utbildning och förhoppningsvis ett intresse för livet!

Kontakt

Kundcenter

Telefon 0525-180 00
Fax 0525-183 00
kommun@tanum.se

Måndag-fredag 8.00-16.30
Avvikande öppettider

Besöks/postadress

Kommunhuset
Apoteksvägen 6
457 81 Tanumshede

Tedacthuset
Storemyrsvägen 2
457 31 Tanumshede

Musik- och kulturskolan

Birgitta Sparre, Kultur- och
fritidschef, 0525-182 32

Besöks/postadress

Apoteksvägen 4
457 82 Tanumshede