IT-stuga för seniorer

IT-stugan tar sommaruppehåll efter sista tillfället den 20 juni i Fjällbacka. Första tillfället efter uppehållet blir den 20 augusti på Fritidsbanken i Tanumshede klockan 10.00 – 11.30.

På kommunens IT-stugor får du hjälp och vägledning kring anvädningen av smarta telefoner, surfplattor eller bärbara datorer. IT-stugorna är också en plats för gemenskap och möjlighet att botanisera i de kommunala verksamheterna där vi ses.

Kommunens personal finns på plats och hjälper dig efter förmåga. Självklart fikar vi varje gång vi ses och iband får vi besök!

Vi ses varje tisdag på Fritidsbanken i Tanumshede (Affärsvägen 6) Klockan 10-12. På ojämna veckor ses vi på biblioteket på Fjällbacka service (Nestorsvägen 2) klockan 14-16.

Schema för IT-stugorna

Svårt att läsa texten på bilden ovan? Zooma in på bilden genom att hålla två fingrar på bilden och dra ut fingrarna åt varsitt håll på skärmen. På datorn kan du välja att högerklicka på bilden och välja att öppna den i en ny flik.

Informationsblad för utskrift Öppnas i nytt fönster.

Bedrägerier

Bedrägerier på nätet och i telefonen har blivit allt vanligare, vår säkerhertssamordnare i kommunen har tipsat oss om vart man kan hitta mer information.

Informationsblad om bedrägerier Öppnas i nytt fönster.


Ring gemenskapssamordnaren Annika: 072-142 04 08 eller metodutvecklare Frida: 0525-185 45 för att att få mer information.

IT-stugorna sker i samarbete med Fritidsbanken och biblioteket.