Tillgänglighet

Tillgänglighetsdatabasen

Här hittar du upplysningar om kommunens lokaler som kan vara viktig för dig som har svårt att höra, se, röra dig, tåla vissa ämnen eller bearbeta information. De finns samlade i en tillgänglighetsdatabas Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Tillgänglighetspolicy

En tillgänglighetspolicy är framtagen och gäller från 2019 (ersätter tidigare handikapplanen). Till policyn hör en tillgänglighetsplan, se nedan.

Tillgänglighetspolicy Pdf, 137.7 kB.

Tillgänglighetsplan

Tillgänglighetsplanen har en giltighet på fyra år och revideras därefter. Under giltighetstiden följs planen upp årligen i nämndernas och de kommunala bolagens verksamhetsberättelser.

Tillgänglighetsplan för 2023-2026 Pdf, 607.8 kB, öppnas i nytt fönster.

Ljudmagasinet

Ljudmagasinet är en oberoende taltidning som ges ut av Kultur i Väst, som är Västra Götalandsregionens kulturförvaltning. De riktar sig främst till dig som är synskadad, men även till dig som hellre lyssnar än läser. Ljudmagasinet är gratis och kommer ut en gång i månaden och innehåller kultur, aktualiteter, tävlingar, relationsexpert och reportage. Lyssna på Ljudmagasinet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Tillgänglighetspris

I Tanums kommun finns det ett tillgänglighetspris för att uppmärksamma insatser som bidragit till handikappades tillgänglighet. Priset delas ut en gång per år. Läs mer om tillgänglighetspriset.

Kontakt

Kundcenter

Telefon 0525-180 00
Fax 0525-183 00
kommun@tanum.se

Måndag-fredag 8.00-16.30
Avvikande öppettider

Besöks/postadress

Kommunhuset
Apoteksvägen 6
457 81 Tanumshede

Tedacthuset
Storemyrsvägen 2
457 31 Tanumshede