Lunchseminarier

Tallrik med mat

Några gånger per år bjuder vi in till lunchseminarium, där du som företagare kan få kompetens­utveckling i ett aktuellt ämne. Under informationen äter vi lunch tillsammans.

Nästa lunchseminarie hålls blir 23 oktober 2020 och hålls digitalt.
Tema är E-handel och föreläsaren Henrik Johansson,konsult och föreläsare för YH-utbildningen E-commerce Product manager vid Högskolecentrum i Uddevalla. Läs inbjudan här.Powerpoint (powerpoint, 1.6 MB)

 

Tidigare lunchseminarier

Vårt förra lunchseminarie hölls i digital tappning 25 september 2020. Föreläsningen arrangerades i samverkan med projektet MUB, Maritim utveckling i Bohuslän och ett 40-tal företagare från norra Bohuslän deltog.
Föreläsare var Anna Åxman: ”SEO & CRO – Så får du din hemsida att sälja mer” – Ett sätt att synas. 

Inför att den nya dataskyddsförordningen, GDPR, skulle träda i kraft 25 maj 2018 bjöd vi in till ett seminarie om detta angelägna ämne. Advokaterna Lars Melin och Åsa Nyqvist på Advokatfirman Lindahl, som tillhör några av Sveriges mest erfarna inom personuppgiftsbehandling, informerade om de nya kraven samt gav tips och råd hur företag bör förbereda sin verksamhet. "Fornsalen" blev fullsatt och företagarna fick en mycket näringsfylld lunch.

2017 bjöd vi en till ett lunchseminarie med rubriken "Motivation för bättre resultat". Föreläste gjorde Gunilla Torstensson, organisationsutvecklare tillika professionell coach, på företaget RESULTS by VALUES.

2016 hade vi fyra lunchseminarier.
På vårt första var temat ”Varumärket Bohuslän”, då Turistrådet redovisade den nyligen framtagna varumärkesplattformen för Bohuslän.

Vårt andra hade ”E-handel” som tema, och vi gästades av e-handelsstrategen Lars Svensson.

På det tredje handlade informationen om "Hur ska man tänka och agera när man vill expandera och exportera till Norge, EU eller övriga världen."

Det sista för året hade fokus på besöksnäring och lönsamhet. Fredrik Önrup från företaget Pingvinen höll en mycket intressant föreläsning om Revenue Managment.

Har du en idé om ett intressant tema eller ämne för ett kommande lunchseminarium? Kontakta gärna elenor.olofsson@tanum.se.

Kontakt

Kundcenter

Telefon 0525-180 00
Fax 0525-183 00
kommun@tanum.se

Måndag-fredag 8.00-16.30

Besöks/postadress

Kommunhuset
Apoteksvägen 6
457 81 Tanumshede

Tedacthuset
Storemyrsvägen 2
457 31 Tanumshede

Näringslivsenheten

Elenor Olofsson
0525-181 09

Elisabeth Jonsson
0525-180 76

Besöks/postadress

Storemyrsvägen 2
457 31 Tanumshede