Quint

Nu är det officiellt: Tanum Invest har köpt Proline, Profile & Workwear!

Det är ägarna bakom Tanum Invest, de tre syskonen Magnus Olsson, Cecilia Demegård och Annette Samzelius, som tar över som ägare. Nancy Hebbelinck, som idag redan arbetar inom koncernen, blir VD för nya bolaget. Christer Gulbrandsen som tidigare jobbade på MGNS stannar som en resurs och går in som delägare i det nya företaget.

- ”Det är inget aprilskämt”, skrattar Nancy Hebbelinck. Det känns otroligt roligt, och känns samtidigt pirrigt, men det är väldigt roligt att få göra detta.

Tanum Invest, MGNS, Veckovis, och Hedes fastigheter som tillhör samma grupp som nyförvärvet, ligger i samma hus och Nancy berättar att de haft många gemensamma kunder och samarbeten med Proline, Profile & Workwear genom åren

- Nu känns det väldigt roligt, när vi är under ett och samma tak.

Nancy avslöjar även för oss att Proline, Profile & Workwear byter namn till Quint Reklam, som blir det femte benet i verksamheten (kommer från latinets quintus, ´femte´).

- Vi håller dessutom hus på Prästgården 5

Vilka tjänster/produkter kommer Quint Reklam att erbjuda?

- Storprint, display, vepor, banderoller, skyltar, arbetskläder och profilvaror, trycksaker, bildekor och grafisk layout

En annan nyhet för oss är att Strömstad Tryckeri, ett digitalt tryckeri och sidoverksamhet i annonstidningen Veckovis, kommer att flytta in i Quint i ganska snar framtid.

- Då har vi allt under samma tak. Allt sker på samma plats, under samma tak.

Vad har ni för framtidsutsikter för nya företaget?

- Jag är mest spänd över att utveckla verksamheten. Det kommer att bli annorlunda än hur det är idag, men passar samtidigt med allt annat vi gör. Det handlar ju om reklam och marknadsföring och det arbetar de flesta bolagen i huset redan i dag, så det känns roligt att addera en ny del i det. I och med att vi redan många gånger jobbar med samma kunder, känns det också kul att bredda plattformen med fler produkter

Avtal skrevs igår och idag tar Quint Reklam över och startar upp verksamheten.

- Vi kommer att göra om lite i butiken och i våra showroom, inreda på annat sätt, sätta vår profil och börja jobba med att marknadsföra oss själva utåt och börja serva kunderna. Det finns kunder som behöver service redan nu. Vi får fortsätta att avvakta med att besöka våra kunder till restriktionerna släpper, men vi kommer att börja kontakta kunderna redan nu för att berätta att vi finns, att nu är vi på plats.

Det verkar bubbla av produktion och kreation under det där taket på Prästgården 5. Vi önskar dem ett stort lycka till och ser fram emot utvecklingen!

Kontakt

Näringslivsenheten

Elenor Olofsson
0525-181 09

Jenny Åslund
0525-180 76

Besöks/postadress

Tedacthuset
Storemyrsvägen 2
457 31 Tanumshede

Kundcenter

Telefon 0525-180 00
Fax 0525-183 00
kommun@tanum.se

Måndag-fredag 8.00-16.30
Avvikande öppettider

Besöksadress

Kommunhuset
Apoteksvägen 6
457 81 Tanumshede

Tedacthuset
Storemyrsvägen 2
457 31 Tanumshede

Postadress

Tanums kommun
Verksamhet/mottagare
457 81 Tanumshede