Företagspriser

Alla vinnare av företagspriser 2019 på scenen.

Mottagarna av företagspriserna 2019

Tanums kommun hyllar näringslivet 

Varje år delas två företagspriser ut: Organisationen Företagarnas pris "Årets företagare" och kommunens Turistpris, som delas ut i samverkan med Tanum Turist.

Vid två tillfällen har Tanums kommun bjudit in till en Näringslivsgala för att hylla alla fantastiska företagare runt om i kommunen.
I samband med galan inrättades fyra nya företagspriser, vilka är tänkta att användas vid större event som ett komplement till de redan etablerade priserna.

  • ”Årets unga företagare” – uppmärksamma en ung, driftig och engagerad person som redan visat prov på bra entreprenörskap.
  • ”Årets marina företag” – uppmärksamma företag som på ett framgångsrikt sätt driver sitt företag med en huvudsaklig havsanknuten verksamhet.
  • ”Årets lantbruksföretag” – uppmärksamma ett företag som på ett framgångsrikt sätt driver sitt företag inom de gröna näringarna (skogs- och lantbruk).
  • ”Årets innovatör” - uppmärksamma en driftig och engagerad person som lyckosamt introducerat en ny vara eller tjänst på marknaden och därmed bidragit till utveckling och förnyelse. 
  • "Årets Turistpris" - uppmärksamma de som bidragit till att utveckla besöksnäringen i Tanum samt genom sitt arbete synliggjort Tanum utanför kommunens gränser.

Varje pris har enskilda kriterier som ska vara uppfyllda för att erhålla utmärkelsen samt ett antal meriterande kriterier, det vill säga aspekter som priset värdesätter. 

Hållbarhet, kompetensförsörjning, värderingar, värdskap och mångfald – som är gemensamma för samtliga priser. Att belysa dem som betydande aspekter men inte tvingande kriterier syftar till att uppmärksamma att detta är aspekter som kommunen värdesätter, att vi vill premiera och synliggöra företag som tar initiativ inom framtidens utmaningar.

Du hittar vilka bestämmelser som gäller under respektive pris i menyn.

Kontakt

Näringslivsenheten

Elenor Olofsson
0525-181 09

Jenny Åslund
0525-180 76

Besöks/postadress

Tedacthuset
Storemyrsvägen 2
457 31 Tanumshede

Kundcenter

Telefon 0525-180 00
Fax 0525-183 00
kommun@tanum.se

Måndag-fredag 8.00-16.30
Avvikande öppettider

Besöksadress

Kommunhuset
Apoteksvägen 6
457 81 Tanumshede

Tedacthuset
Storemyrsvägen 2
457 31 Tanumshede

Postadress

Tanums kommun
Verksamhet/mottagare
457 81 Tanumshede