Värdskap

Griffeltavla med ord som ingår i värdskap

Vikten av värdskap….

… är ju ovärderlig! För att kunna bemöta både gäster och kollegor på bästa sätt krävs ett värdskap i världsklass! Och ibland är det lättare sagt än gjort, men Tanum Turist och Tanums kommun har gjort några handfasta insatser för att hjälpa er på traven med detta. Dels så finns en digitalt värdskapsutbildning inom värdskap som vi rekommenderar att så många som möjligt går, den är både gratis och superbra och tar cirka en timme att genomföra. Läs mer om utbildningen här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Kontakta Tanum Turist för att få tillgång till utbildningen.

Sedan har vi också tagit fram 4 små men effektfulla handböcker om värdskap som vi kallar för ”Värdskap i fickformat”. Det är precis som det låter, en enkel handbok i fickformat som man kan ha med sig när man möter gäster, kollegor, invånare med mera. Gemensamt för allt 4 handböcker är att de ge lite handfast tips i hur man gör för att ge ett gott värdskap, och de som skiljer är den lokala faktan/informationen. Handböckerna fokuserar på varsin av våra större orter: Fjällbacka, Grebbestad, Hamburgsund och Tanumshede. Klicka vidare till sidan ” Värdskap i Fickformat”.

Vill du ha en genomgång av värdskap och destinationskunskap för din personal, där de tillsammans kan diskutera och fördjupa sig i dessa ämnen? Då finns två bra möjligheter! Det ena är att följa med Tanum Turist på dess utbildningsdagar under vecka 24. Det är två dagar med rundresa och teori och är gratis att medverka. Det enda som krävs är ett medlemskap i Tanum Turist. Har du inte möjlighet att skicka iväg din personal under dessa dagar men vill ändra ta del av innehållet? Kontakta Tanum Turist så kan de komma ut och göra en utbildningsinsats på plats med din personal, till exempel under personaldagar eller i samband med andra utbildningsträffar.

Kontakta Tanum Turist
Telefon 0525-611 88, 070-354 21 88
E-post till Tanum Turist

Kontakt

Näringslivsenheten

Elenor Olofsson
0525-181 09

Jenny Åslund
0525-180 76

Besöks/postadress

Tedacthuset
Storemyrsvägen 2
457 31 Tanumshede

Kundcenter

Telefon 0525-180 00
Fax 0525-183 00
kommun@tanum.se

Måndag-fredag 8.00-16.30
Avvikande öppettider

Besöksadress

Kommunhuset
Apoteksvägen 6
457 81 Tanumshede

Tedacthuset
Storemyrsvägen 2
457 31 Tanumshede

Postadress

Tanums kommun
Verksamhet/mottagare
457 81 Tanumshede