Vi söker utställare till marin matmarknad 4 augusti

Tanums kommun arrangerar för tredje året i rad en marin matmarknad i Fjällbacka. Matmarknaden är en del av Västerhavsveckan, en temavecka som fokuserar på att uppmärksamma och diskutera havsfrågor, arrangerad av Västra Götalandsregionen.

Vi vill genom matmarknaden väcka nyfikenhet kring hållbar mat från havet. Tillsammans hoppas vi skapa en inspirerande och smakrik dag på kajen i Fjällbacka. Den marina matmarknaden i Fjällbacka hölls för första gången under Västerhavsveckan 2022 och den blev mycket uppskattad. Det var en härlig stämning och många utställare sålde slut på sina varor.

Visa upp och sälj dina produkter på marknaden den 4 augusti

Vi ser marknaden som ett utmärkt tillfälle att lyfta ditt hållbarhetsarbete, du visar metoder/produkter för allmänheten och branschfolk, för att väcka deras smaklökar, intresse och kunskap om sjömat. Vi hoppas också att marknaden ska inspirera aktörer som ännu inte är helt insatta i framtidens marina mat. Evenemanget skapar en mötesplats för kockar, företagare, kokboksförfattare, producenter, forskare och många andra med havet som gemensamt intresse. Matmarknaden kompletteras dessutom med en mängd havsrelaterade aktiviteter för besökarna.

Datum och plats

Datum: 4 augusti
Plats: Kajen i Fjällbacka

För mer information och för att anmäla dig som utställare, besök marina matmarknadens sida.