Vill du testa att vara egen företagare under sommaren 2022?

Tanums kommun ger dig som är elev i årskurs nio, eller ett och två på gymnasiet, möjlighet att bli Sommarföretagare via UngDrive.

Har du en idé som du skulle vilja testa i ett eget företagande, själv eller tillsammans med andra? Eller är du nyfiken på vad det innebär att starta ett företag? Under ledning av unga erfarna coacher från näringslivet får du hjälp att driva och tjäna pengar på ett eget företag under sommarlovet. Helt enkelt ett alternativ till sommarjobb.

Du måste inte ha en färdig affärsidé när du ansöker. UngDrives coacher finns där för att inspirera dig och hjälpa dig att komma på en bra affärsidé. Du behöver inte ha några förkunskaper bara en vilja att genomföra en idé på egen hand under sommaren.

UngDrive startar i början av sommarlovet med en fem dagar lång kick-off med inspirerande föreläsningar, workshops, säljträning, personlig coachning och givetvis intensivt arbete med att utveckla en företagsidé. Under hela sommaren erbjuder coachen support.

I juli träffas ni för en gemensam inspirationsdag, och slutligen bjuds det in till avslutning i augusti.

Coacherna finns där för att inspirera dig och hjälpa dig att komma på en bra affärsidé! Coacherna finns där för att inspirera dig och hjälpa dig att komma på en bra affärsidé!

Vill du veta mer?
Här kan du se en film där Adrian Andersson, projektledare för UngDrive och en av Sveriges yngste serie-entreprenörer, berättar om konceptet.

Mer information finns på Starta eget i sommar! | UngDrive Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Där kan du också skicka in din intresseanmälan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta näringslivsutvecklarna i Tanum

Elenor Olofsson, elenor.olofsson@tanum.se 0525-181 09

Elisabeth Jonsson, elisabeth.jonsson@tanum.se 0525-180 76

Projektet sker i samverkan med kommuner i Fyrbodal.