Vill du testa att vara egen företagare under sommaren 2021?

Har du en idé som du skulle vilja testa i ett eget företagande, själv eller tillsammans med andra? Eller är du nyfiken på vad det innebär att starta ett företag? Tanums kommun erbjuder dig som slutat årskurs 1 eller 2 på gymnasiet ett alternativt sommarjobb, sommarföretagare via UngDrive.

Under ledning av unga erfarna coacher från näringslivet får du hjälp att driva och tjäna pengar på ett eget företag under sommarlovet. Helt enkelt ett alternativ till sommarjobb.

Du måste inte ha en färdig affärsidé när du ansöker. UngDrives coacher finns där för att inspirera dig och hjälpa dig att komma på en bra affärsidé. Du behöver inte ha några förkunskaper bara en vilja att genomföra en idé på egen hand under sommaren.

UngDrive startar i början av sommarlovet med en fem dagar lång kick-off med inspirerande föreläsningar, workshops, säljträning, personlig coachning och givetvis intensivt arbete med att utveckla en företagsidé. Under hela sommaren erbjuder coachen support, i juli träffas ni för en gemensam inspirationsdag och slutligen bjuds det in till avslutning i augusti.

Vill du veta mer?
Läs mer på hemsidan www.ungdrive.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där kan du också skicka in din intresseanmälan.

Projektet sker i samverkan med kommuner i Fyrbodal. Tanums kommun vill ge dig chansen att prova på entreprenörskap, att driva ett eget företag och utveckla din drivkraft.

Har du frågor är du välkommen att kontakta näringslivsutvecklarna i Tanums kommun
Elenor Olofsson, elenor.olofsson@tanum.se, 0525-181 09
Elisabeth Jonsson elisabeth.jonsson@tanum.se, 0525-180 76