Välkommen på livekonsert eller digital livestream med HAAKS och Tanums kommun.

Exempelbild

Vi hyllar sommaren och firar vår kommuns 50-årsjubileum och Tanums kommuns musikskola 50 år tillsammans med bröderna Haaks på Scen på Bônn, inte bara en kväll utan två!

Fredag den 23 och 30 juli klockan 17:30 utlovas fullt ös från Scen på Bônn i Hamburgsund. Då spelar HAAKS på hemmaplan och Tanums kommun är värd.

Upplev spelningen live på plats eller via HAAKS, Tanums kommun eller Tanum Turists livestream på facebook. Biljetter till livekonserten vid Scen på Bônn i Hamburgsund köper du här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tanums kommun 50 år, Tanums musikskola 50 år

Tanums kommun fyller 50 år, och dessutom firar Tanums kommuns musikskola 50 år. Det är faktiskt så att brödernas pappa och farbror, Hasse och Janne Hakeröd har varit med från start som musiklärare i musikskolan. Under 50 år har kommunens ungdomar fått lära sig spela instrument, sjunga, dansa med mera på denna anrika musikskola. Flera har blivit artister, låtskrivare och musiklärare – inte minst dessa två framgångsrika bröder! Läs mer om Tanums musikskolas första 50 år.

Tävla och vinn upplevelser för 7500 kronor

Under spelningen kan du tävla om upplevelser i vår kommun värda 7500 kronor! Vinnaren väljer själv sitt pris och plockar ihop sin ”Upplev-Tanum-meny”, från ett eller flera företag till ett totalt värde av 7 500 kronor. Tanum lockar med magiska upplevelser vid både kust och inland.

Så här gör du för att tävla

Du kan vinna superfina priser på båda spelningarna – nämligen en upplevelse i Tanum till ett värde av hela 7 500 kronor. Vinnaren får själv välja bland ett utbud av aktiviteter och boenden i Tanums vackra kommun.

På Tanums destinationssida presenteras en ”à la carte meny” med olika boendealternativ i kombination med unika och exklusiva upplevelser och aktiviteter. Vinnaren väljer själv sitt pris och plockar ihop sin vinst från ett eller flera företag. Allt till ett totalt värde av 7 500 kronor.

Tanum kan locka med magiska upplevelser vid både kust och inland. Vad sägs om en övernattning på Väderöarna, Stora Hotellet i Fjällbacka eller Kustnära B&B? Kombinera med en kajak-tur i skärgården, ridtur vid Bullaresjön eller ett ”prova-på-dyk” i världens vackraste skärgård. Den lycklige vinnaren bestämmer själv.

  1. Gå till Tanums destinationssida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Hitta din favorit bland boenden och aktiviteter!
  1. Gå till Haaks Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Svara på veckans tävlingsfråga och posta ditt svar i kommentarsfältet tillsammans med det boende och den aktivitet du vill vinna.

Vinnaren av "Upplev Tanum" till ett värde av 7 500 kr presenteras av Haaks under kvällens spelning.

Vinsten består av presentkort som kan nyttjas till och med 31 december 2021, med reservation för att vissa datum kan vara fullbokade.

Dubbel chans att vinna

Var med och tävla inför båda spelningarna. Både till konserten den 23 och den 30 juli. Då har du dubbel chans att vinna. En vinnare dras varje vecka.

Tävlingsregler

Presentkortet är giltigt till och med den 31 december 2021 och kan nyttjas i mån av plats under de perioder varje hotell eller aktivitetsarrangör anger. Tänk på att många har ett högt bokningsläge sommaren 2021 och att hösten i Bohuslän också är underbart vacker.

Totalt två vinster delas ut och en vinnare presenteras vid respektive spelning. Vinnaren utses av en jury och kan ej överklagas. Priset kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

För frågor om tävlingen hänvisas till:

Tanums Kommun kundcenter
E-post: kommun@tanum.se

Läs mer om sommaren i Tanum! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du läsa mer om Haaks? Läs reportage från när Näringslivsutvecklarna besökte HAAKS replokal hemma i Hamburgsund.