”Våga fråga” – digitala föreläsningar och utbildningar om psykisk ohälsa och självmord

Välkommen att lära dig mer om psykisk ohälsa och hur du som medmänniska kan vara ett stöd för andra som mår dåligt.

Välkommen till kostnadsfria digitala föreläsningar och utbildningar på temat ”Våga Fråga”, om psykisk ohälsa och självmord (suicid). Föreläsningarna och utbildningarna ges av föreningen Suicide Zero på uppdrag av Norra hälso- och sjukvårdsnämnden i Fyrbodal. Du behöver inte ha några förkunskaper för att kunna delta.

Du kan välja att anmäla dig antingen till en föreläsning eller till en utbildning eller båda delarna, det väljer du själv. Den största skillnaden mellan föreläsning och utbildning är att det i utbildningen ingår samtalsövningar som genomförs i grupper om två och två och att utbildningen är lite längre.

Föreläsningarna och utbildningarna är öppna för alla åldrar. Om vi får fler anmälda än vi har platser kommer de som är 65 år eller äldre att ha förtur till platserna. I övrigt gäller att din hemkommun är någon av de 14 kommuner som tillhör Fyrbodal.

Läs mer om när föreläsningarna och utbildningarna äger rum och hur du anmäler dig Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..