Tanums kommuns bemötande och service blir allt bättre visar ny undersökning.
Nu är Tanum topp 10 i Sverige!

Exempelbild

Det är med stora steg upp som Tanum visar att man blivit ytterligare bättre i sin service och bemötande enligt invånarna.

Mätningen som genomförs för andra året ställer frågor till våra invånare som varit i kontakt med kommunen både genom kundcenter och med handläggare i de olika förvaltningarna.

Tanums kommun ligger ett bra snäpp över genomsnittet avseende hur man uppfattar både bemötande och hur enkelt det är att komma i kontakt med kommunen, och det är stora steg upp för Tanum mot förra årets mätning.

- Vi har ett tydligt politiskt uppdrag att jobba med servicen till våra invånare och det senaste året har vi satsat mycket på att engagera alla delar i kommunen, mätningen visar att detta ger resultat. Ett bra betyg på arbetet som fortsätter förstås säger Sofia Waldner IT-chef och ansvarig för projektet ”Service i världsklass”

Tanums kommun jobbar sedan länge med att utveckla sin service och har ofta placerat sig högt i de tidigare mätningarna som bedömde kommunens kundcenter. Martina Edberg Broström, enhetschef för kundcenter anser att denna mätning är extra bra eftersom det är hela kommunen som mäts och hur vi som helhet uppfattas av de som varit i kontakt med oss.  

- Det är en långsiktig satsning på service i hela kommunen som ger resultat säger en stolt Martina om att Tanum nu ligger på topp 10 i Sverige!

Servicemätningen genomförs av SKR, Sveriges kommuner och regioner.