tanumlevererar.se - för dig som vill hitta restauranger med take away.

För att stötta restaurangerna i Tanum och bromsa smittspridning har kommunen tillsammans med Tanum Turist initierat en samlingssida för de restauranger som erbjuder take away. Kommunen utökar också sittmöjligheter på offentliga platser och parkmiljöer för att med picknickmoduler avlasta uteserveringar, och uppmuntra till take away.

Till din take away föreslår vi havsutsikt, frisk luft, humlesurr & fågelsång!

Många restauranger har tvingats ta bort ett stort antal sittplatser för att anpassa till trängselrestriktioner och avståndsregler. Redan under våren har restauranger utökat sina möjligheter till take away, nu kompletterar kommunen med fler sittmöjligheter i parker så att restaurangerna kan tipsa sina gäster att välja parken när uteserveringen är fullsatt.

Tanumlevererar.se

Konceptet kallar vi för ”Tanum levererar” och på bland annat parkbänkarna tipsar vi om att lokala restauranger erbjuder god mat och fika som take away - så varför inte avnjuta den på bänken i parken? Restaurangern har tillgång till skyltmaterial med budskap att komplettera take away med havsutsikt, frisk luft och fågelsång. Vilka restauranger som erbjuder take away hittas samlat på www.tanumlevererar.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Kontakta Tanum Turist Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. om dina kontaktuppgifter saknas.