Parkeringsavgift mellan 15 juni - 15 augusti

Exempelbild

Nytt för i år är att den maximala parkeringstiden på de centrala parkeringarna i Fjällbacka, Grebbestad och Hamburgsund varierar mellan 2, 3 och 5 timmar. Liksom förra året är parkeringarna avgiftsbelagda klockan 9-18 och detta gäller under perioden 15 juni-15 augusti. Första timman är avgiftsfri och därefter tas en avgift ut om 20 kronor per timma.

Avgift på parkeringsplatser

På centrala parkeringar i Fjällbacka, Grebbestad och Hamburgsund tas avgift ut under perioden 15 juni–15 augusti mellan klockan 9.00-18.00. Första timman är avgiftsfri och därefter tas en avgift ut om 20 kronor i timman. Vid parkering längre än en timma på avgiftsbelagda parkeringar kan endast EasyPark användas.

Nytt för i år är att den maximala parkeringstiden är 2, 3 eller 5 timmar på de centrala parkeringarna. Parkeringar vid Ica-butiker och Coop-butiker är maximerad till 2 timmar i de samhällen där betalparkering gäller (maximalt 2 timmar även övriga året). Läs noga och följ den skyltsättning som finns på parkeringsplatserna.

Att betala

Avgiften betalas via app, sms, swish, betalkort, faktura, paypal eller talsvar (leverantör EasyPark). Information om betalning finns på informationsskyltar på parkeringsplatsen och på EasyParks webbplats.

Första timman avgiftsfri med parkeringsskiva

För parkering i upp till en timma är parkeringen avgiftsfri med antingen parkeringsskiva, handskriven lapp med klockslag i rutan eller via parkeringsappen EasyPark.

Mer information