Nytt passersystem på återvinningscentralerna

Från den 1 januari 2023 inför Rambo AB ett passersystem på alla återvinningscentraler. Villor och fritidshus får 12 avgiftsfria besök per år och lägenheter/bostadsrätter får 8 avgiftsfria besök per år.

Under januari månad skickar Rambo AB ut en broschyr till alla abonnenter där du kan läsa vad det nya passersystemet innebär för dig som kund.

Nedan följer ett utdrag av den information som finns i Rambos broschyr. På Rambos hemsida finns fullständig information om det nya passersystemet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

-----------------------------------------

Därför satsar vi på ett passersystem

Vi vill skapa en trygg och trevlig miljö för såväl dig som besökare som vår personal. Genom att begränsa antalet fordon på anläggningarna minskar risken för trängsel vilket gör ditt besök smidigare.

Vad kommer passersystemet innebära?

För dig som har svenskt körkort och är folkbokförd* i en av Rambos kommuner, innebär det nya passersystemet i stort sett ingenting**. När du besöker återvinningscentralen (ÅVC) fungerar nämligen ditt körkort som passerkort och öppnar bommen.

*Och har ett renhållningsabonnemang för privathushåll hos oss på Rambo.

**Från och med 1 januari 2023 får villor/fritidshus 12 avgiftsfria besök per år och lägenhet får 8 besök.

Är du folkbokförd på annan ort?

Om du står som abonnemangsägare kommer ditt svenska körkort att fungera som passerkort. Vill du lägga till fler körkort (användare) på din fastighetsadress gör du detta på Mitt Rambo Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. På så vis kan även personer som inte är folkbokförda på fastighetsadressen nyttja hushållets fria besök.

Saknar du svenskt körkort?

Om du saknar svenskt körkort kan du beställa ett passerkort på Mitt Rambo Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

---------------------------------------