Nu kan du som vårdnadshavare ansöka om sommarbarnomsorg 2023

Nu är e-tjänsten på plats för dig som vill söka sommarbarnomsorg, anmäl senast 14 april. Under veckorna 29, 30 och 31 kommer all verksamhet för förskolor och fritidshem i Tanums kommun bedrivas i orterna Tanumshede och Fjällbacka.

Övriga förskolor och fritidshem håller stängt under denna period. Målsättningen är att någon vuxen som är känd för ditt/dina barn kommer att finnas på den förskola/fritidshem som ditt/dina barn ska vara på.

Sommarbarnomsorg är till för de barn som har en placering i förskola, pedagogisk omsorg eller fritidshem i Tanums kommuns barn- och utbildningsförvaltnings regi och vänder sig till barn vars vårdnadshavare arbetar eller studerar veckorna 29-31.

Om du som vårdnadshavare har behov av barnomsorg under denna period måste du anmäla ditt/dina barn till denna sommarverksamhet senast den 14 april 2023. Om du får besked om arbete efter detta datum så kontaktar du Tanums kommuns kundcenter 0525-180 00 eller kommun@tanum.se.

  • De barn som går i förskolor eller fritidshem i Grebbestad, Backa och Lur välkomnas till Tanumshede.
  • De barn som går i förskolor och fritidshem i Rabbalshede och Hamburgsund välkomnas till Fjällbacka.

Tjänstgöringsintyg ska lämnas av båda vårdnadshavare. Intyg finns i e-tjänsten och kan skrivas ut.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rektor.

------------------------

De personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen. Mer information om vad detta innebär för dig hittar du i vår integritetspolicy.