Karin Martinsson blir ny kommundirektör i Tanums kommun

Vi välkomnar Karin Martinsson som ny kommundirektör i Tanums kommun. Beslutet togs på kommunstyrelsens möte den 29 november. Karin kommer närmast från Kungsbackas kommun där hon arbetar som förvaltningschef för individ- och familjeomsorgen.

-Vi ser fram emot att välkomna Karin Martinsson under våren 2022 och vi är glada att kunna presentera en erfaren ledare som Karin till uppdraget som kommundirektör, säger kommunstyrelsens ordförande Liselotte Fröjd (M). Det är skönt att vara i mål med rekryteringen och att det var ett enhälligt beslut.

Karin har tidigare arbetat som integrationschef, även det på Kungsbacka kommun. Hon har också haft chefsuppdrag på Tolkförmedling Väst och Samordningsförbundet Göteborg Väster.

Tillträder under våren 2022

Karin tillträder som kommundirektör i Tanums kommun under våren 2022 och efterträder nuvarande kommundirektör Ulf Ericsson, som går i pension under våren.

-Jag ser verkligen fram emot att vara en del av Tanums fortsatta resa mot visionen om det goda livet, säger Karin Martinsson. Tanum är en attraktiv och företagsam kommun. Att tillsammans med politiker, medarbetare, invånare och näringsliv få arbeta med samhällsutvecklingen känns oerhört kul och spännande! Sedan barnsben har jag ett särskilt band till norra Bohuslän och ser fram emot att både få bo och verka där.