Invigning av Hjalmars kaj och Familjedag i Hamburgsund den 19 juni

Exempelbild

Varmt välkommen på invigning av Hjalmars kaj i Hamburgsund och Familjedag den 19 juni från kl 13. Vi får ta del av ruskiga historier kring båten Nolhåtten, lyssna till folkmusik, barnsång, ta del av många aktiviteter för stora och små och så blir det dansuppvisning och till exempel besök av Blaufryl, Hornbore tings vikingaskepp .

Invigning av Hjalmars kaj och Familjedag 19 juni

Från 13-16 finns det familjeaktiviteter med skaparverkstad, tipspromenad, sommarboksutdelning, strand- och vrakvedspyssel, magnetfiske och 3-kamp. Vi får också besök av Fritidsbanken, Sjöräddningen, Hornbore Tings Vikingaskepp Blaufryl och Svenska kyrkans fiskebåt Anne-Marie.

Kl. 13.00-16.00 Familjeaktiviteter

Kl. 13.00 Invigning

Liselotte Fröjd, Kommunstyrelsens ordförande inviger kajen och lekbåten Nolhåtten med bandklippning och fanfar. Det kommer berättas ruskiga historier i Stellan Johansson anda (före detta kapten på Nolhåtten), vara framträdande med folkmusik av bland andra Mia Gunberg, barndansuppvisning av Widelius dansstudio och sommarsånger av barnkör.

Kl. 14.00 Sagostund

Ingela Nilsson, författare till Holgerböckerna, och Holger har sagostund för barn mellan 3-7 år i lekbåten Nolhåtten. De barn som har piratklädsel eller ett piratnamn får en Holgerbok!

Stellans bok ”Ruskiga historier och historiska ruskigheter” finns signerad till försäljning, 200 kr/bok.

Kl. 14.30 Folkmusik och visor från Bohuslän

Mia Gunberg med eleverna Sophie Smart och Helena Hagsköld Bäck från Kulturskolan.

Varmt välkomna!