Grebys får Tanums Turistpris 2023

Exempelbild

Tanums kommun och Tanum Turist gratulerar och hyllar Anna & Sebastian Hochholzer för deras fantastiska engagemang för besöksnäringen i vår kommun.

Idag överaskades paret av Kommunstyrelsens ordförande Liselotte Fröjd (M), näringslivsutvecklare Elenor Olofsson från kommunen och Tanums Turist styrelseordförande Morten Jonassen och turistchef Frida Klang med nyheten om att de tilldelats årets turistpris.

Motiveringen till årets Turistpris;

Med ett stort engagemang och hjärta för Grebbestad är Grebys i ständig utveckling. Under pandemin hittade Grebys nya möjligheter genom livemusik på Böstebar och 2023 med satsningen på Grebbestad Live. Grebbestad Live har gett nytt liv åt folkparken Charlottenlund och visar prov på Grebys vilja att utveckla sitt koncept med livemusik till större arrangemang som gynnar hela Grebbestad och Tanums kommun. Grebys samverkar med lokala leverantörer och erbjuder ett brett utbud hela året med boende, butik, restaurang och underhållning, allt med ett fantastiskt värdskap.

Paret Anna och Sebastian Hochholzer är professionella i sitt bemötande, har ett mycket starkt lokalt engagemang och värnar om vår fantastiska plats på jorden, Grebbestad, Tanums kommun och Bohuslän. De vågar satsa och jobbar hårt för att driva verksamheter som skapar arbetstillfällen för många och framförallt minnen och upplevelser för boende och besökare, året om.

Stort tack för ert enorma driv och engagemang.
Stort Grattis till årets Turistpris 2023!