Glada miner i solskenet när Fjällbacka kaj prisades!

Exempelbild

Liselotte Fröjd (M) kommunstyrelsens ordförande fick idag ta emot pris på Fjällbacka kaj som vinner årets Hållarhetskliv i Fyrbodal, kommunalt initiativ.

Fjällbacka kaj har utsetts med motiveringen;

I nära samverkan mellan samhällsföreningen och kommunen har nya Fjällbacka kaj skapats, en 100 meter lång och lättillgänglig samlingsplats för både boende och besökare. Här, på ett av kommunens allra finaste lägen återskapas möjlighet till större evenemang och firanden, samtidigt som fartyg kan lägga till. Fjällbacka kaj är en mötesplats hela året som blivit möjligt genom ett modigt och hållbart beslut av Tanums kommun.

I starkt solsken vid ett glittrande hav överräcktes blommor och diplom med gratulationer från juryns ordförande Maria Engström Weber.

Hållbarhetsklivet är en årlig utnämning inom besöksnäringen i Västsverige, instiftat av turistrådet Västsverige. Ett besöksnäringsföretag och ett kommunalt initiativ belönas för sina insatser inom varje delregion varje år, varje delregion tävlar sedan om att vinna årets initiativ som avgörs i november i år.