Du som är över 80 år, får jag komma hem till dig?

Ann-Kathrin Anki Hansson

Ann-Kathrin Anki Hansson

Hej! Jag heter Anki och arbetar som sjuksköterska i Tanums kommun. Jag har förmånen att arbeta halvtid med hälsosamtal genom hembesök för dig som är 80 år och äldre i kommunen.

Genom mitt besök lär vi känna varandra lite bättre. Vid besöket kan jag göra en lättare hälsokontroll och jag kan tipsa om aktiviteter som händer i kommunen och som kan locka seniorer. Jag behöver din hjälp att få fram vad du tycker saknas för att få en bra och meningsfull fritid. Kanske kan vi starta en grupp kring något som du tycker skulle vara kul?

Tanum är en stor kommun till ytan och det kan vara svårt att ta sig till olika aktiviteter som du är intresserad av. Jag kan hjälpa dig med detta.

Jag kommer att ringa till dig som är över 80 år och fråga om du vill ha ett hembesök av mig. Självklart är det frivilligt.

Då det är många äldre i kommunen kan det dröja innan du hör från mig. Du kan nå mig på telefonnummer 070-609 45 18 om du redan nu vill boka in mig. Om jag inte har möjlighet att svara kommer jag att ringa upp dig inom de närmsta dagarna.

Jag tycker att detta ska bli jätteroligt och hoppas att vi tillsammans kan ha ett gott samarbete och att vi tar vara på dina önskemål och stora kunskap.

Med vänlig hälsning Anki