Årets sommarlovsaktiviteter

Nu finns information om årets sommarlovsaktiviteter för barn och ungdomar på plats. Alla aktiviteter är kostnadsfria. På vissa aktiviteter så ingår mat, på andra får du ta med egen matsäck. 

I broschyren Sommarmeny 2021 Pdf, 1.3 MB, öppnas i nytt fönster. (Pdf, 1.3 MB) får du en kortfattad överblick om vad du som ung kan göra i Tanums kommun under sommarlovet 2021. Utförligare information om aktiviteterna hittar du på www.ungitanum.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Broschyren delas ut till alla elever, mellan 6-15 år i Tanums kommun via skolorna. Aktiviteterna i programmet vänder sig endast till barn och ungdomar som är folkbokförda i Tanums kommun.

Håll uppsikt på Ung i Tanums hemsida och i våra sociala medier för eventuella förändringar i programmet. Det kan både handla om aktiviteter som tillkommer eller att aktiviteter ställs in/ändras. Vi reserverar oss för feltryck i programmet.

Med anledning av Covid-19 så följer vi folkhälsomyndighetens rekommendationer och förutsätter att även ni gör det. Så tvätta händerna ofta, håll avstånd och avanmäl dig om du har sjukdomssymtom, även milda sådana.