Baconinlindad marulk

Från Hansson Fisk och Skaldjur i Grebbestad har vi fått detta härliga fiskrecept. En höjdare att servera vid festliga tillfällen.
På Hansson Fisk och Skaldjur i Grebbestad kan du alltid köpa färsk fisk och färska skaldjur, färdiga såser och sallader samt egentillverkade sillanläggningar.

Ingredienser:
Filé av marulk
Baconskivor
Smör, matolja
Balsamicosås
Salt, vitpeppar

Linda bacon runt marulken och fäst med bomullssnöre. Stek fisken i stekpanna med smör och olja några minuter på varje sida. Salta och peppra. Lägg fisken i en form och stek färdigt i ugnen cirka 10-15 minuter i 200 grader.
Medan fisken blir klar fräser du kapris i lite olja, slår på balsamicosås och låter det puttra ihop.
Slå såsen över fisken och servera med pressad potatis.
 
Smaklig måltid!