Mina pågående ärenden

E-tjänst med Mina sidor

Har du svenskt personnummer och e-legitimation har du möjlighet att använda dig av våra e-tjänster för olika ansökningar med möjlighet att följa ditt ärende via tjänsten Mina sidor. Det är först när du ansökt via e-tjänsten som du har möjlighet att kunna logga in.

Våra e-tjänster.

Via Mina sidor kan du följa ditt ärende i realtid och får tillgång till alla handlingar i ditt ärende. Du kan också skicka meddelanden direkt till din handläggare.

Mina sidor. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du som söker via e-tjänsten får dina meddelanden från oss till Mina sidor med en kopia till den e-postadress du angett i din ansökan.

Tjänsten Mina sidor finns tillgänglig för följande ärenden:

  • ansökan om lov
  • anmälan om ej bygglovspliktig åtgärd
  • ansökan om förhandsbesked
  • ansökan om strandskyddsdispens

E-tjänst för övriga ärenden

För de flesta av våra ärenden kan du använda en e-tjänst för din ansökan. Ibland behöver du svenskt personnummer och e-legitimation för att kunna använda dig av e-tjänsterna. Alla våra e-tjänster är ännu inte kopplade till tjänsten Mina sidor men arbete pågår.

Våra e-tjänster.

Blankettansökan

Om du vill mejla din ansökan kan du fylla i en blankett. Blanketten går också att skriva ut eller få utskriven av vårt kundcenter för att posta till oss. Om du har tillgång till e-post, har svenskt personnummer och e-legitimation föredrar vi att du använder dig av våra e-tjänster då vår registrering och kommunikation i ditt ärende går snabbare när det inkommer i digitalt format.

Våra blanketter.

Komplettera eller ändra ett pågående ärende

Vill du komplettera eller ändra ditt ärende ber vi dig att kontakta handläggaren i ditt ärende som hjälper dig vidare. Vet du inte vem som är handläggare i ditt ärende ännu, ring vårt kundcenter 0525-180 00 så hjälper de dig.

Kontakt

Kundcenter

Telefon 0525-180 00
Fax 0525-183 00
kommun@tanum.se

Måndag-fredag 8.00-16.30
Avvikande öppettider

Besöksadress

Kommunhuset
Apoteksvägen 6
457 81 Tanumshede

Tedacthuset
Storemyrsvägen 2
457 31 Tanumshede

Postadress

Tanums kommun
Verksamhet/mottagare
457 81 Tanumshede

Bygglovsavdelningen

Kundcenter 0525-180 00
Fax 0525-183 00

Besöks/postadress

Storemyrsvägen 2,
Tanumshede

Postadress

Tanums kommun
457 81 Tanumshede